Es pot pagar el tiquet del Sopar groc amb la moneda digital FairCoin, una moneda justa i no especulativa. La seva gestió i el seu valor són a mans de la cooperativa FairCoop, una cooperativa amb arrels a Catalunya de productes justos i de proximitat.

 

L’ANC de Solsona vol promocionar aquesta moneda perquè el seu valor és constant i amb la seva tecnologia (BlockChain) podem fer transferències sense necessitat de les entitats financeres. Per això les autoritats de l'Estat espanyol no poden confiscar els comptes bancaris (de les vostres donacions), com ja va passar a l’ANC i Omnium Cultural. A més, l'ús de la cryptomoneda podria ser clau per la realització de la República Catalana*.

 

La perruqueria Adelina accepta el pagament amb FairCoin. Per pagar amb les monedes FairCoin cal tenir l'aplicació moneder 'FairCoin' en el mòbil Android a través del Google Play (o en un ordinador Windows, Mac OSX o Linux a través de les pàgines Web de FairCoin). Un FairCoin val 1,20 Euros.

 

Els tiquets del Sopar groc es poden comprar a la rellotgeria Ca l'Ester, a la perruqueria Adelina i a cal Daveses.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ara també es pot pagar a l'ajuntament de Arbúcies amb FairCoin: https://www.naciodigital.cat/noticia/158007/ajuntament/arbucies/pionera/treballar/amb/moneda/social/faircoin

 

Més informació sobre FairCoin: https://fair-coin.org/ca

 

* http://unilateral.cat/2018/05/05/blockchain-la-republica-a-la-xarxa/